Kaasupullot ja huollot

Kaasupullohuolto Jyväskylässä

Kaasupullon kunnosta on syytä pitää hyvä huoli. Jotta kaasupullot olisivat mahdollisimman turvallisia käyttää, on niille tehtävä koeponnistus kymmenen vuoden välein. Lisäksi mm. venttiilin kunto ja maalipinta vaativat huomiota.

Vaikka pullo ei näytä vaaralliselta, se saattaa olla sitä. Tämän vuoksi säännöllisestä tarkastuksesta ja koeponnistuksesta tulee huolehtia. Silmämääräisesti näkyvät vauriot: lommot, pullistumat ja muut fyysiset vauriot on helppo tunnistaa. Muut kaasupullojen ongelmat: vuotavat venttiilit, syöpyminen ja erilaiset epäpuhtaudet ovat haasteellisempia. Nämäkin tulevat huomioiduksi, kun huollon hoitaa alan ammattilainen.

Muista kuitenkin tärkein turvallisuusohje:
Jos joudut miettimään, miltä kaasu haisee tai vieläköhän tuo pullo on turvallinen, on aika tuoda se huoltoon.

Hiilidioksidin ja muiden kaasupullojen täytöt

Hoidamme kaasupullojen katsastukset edullisesti nopealla toimitusajalla ja CO2-kaasupullojen täytöt odottaessasi. Myös muiden kuin hiilidioksidipullojen täyttö onnistuu kauttamme. Kaasupullon täytön hinta määritellään aina pullon koon ja kaasulajin mukaan.

Venttiilien vaihto

Vaihdamme uuden venttiilin vuotavan tilalle huollon ja/tai täytön yhteydessä.

Kaasu- ja ilmapullojen koeponnistukset

GasPoint koeponnistaa niin kaasupullot ja ilmapullot. Koeponnistuksessa merkitsemme pullon kaulalle tehdyn katsastuksen päivämäärän sekä seuraavan katsastuksen ajankohdan. Koeponnistuksen jälkeen pullo on heti valmis käytettäväksi.

Puhdistus ja maalaus

Puhdistamme kaasupullot harjaamalla tai hiomalla, jonka jälkeen teemme merkkivärimaalauksen pulloon kaasulajin mukaan. Teemme myös hengitysilmapullojen sisäpuoliset puhdistukset.

Ota yhteyttä