Teollisuuden kaasuverkostot

Teollisuuden kaasuverkostot

Teollisuudessa työn tuottavuus ja laatu riippuvat usein erilaisten kaasulaitteistojen toimintakyvystä. GasPoint hoitaa kaasujärjestelmien asennuksen ja huollon niin, että kokonaisuus on toimiva ja tukee liiketoimintanne tavoitteita. Kiinnitämme aina teollisuuden kohteissa erityistä huomiota siihen, että rakennettava laitteisto on laadukas, turvallinen ja varmatoiminen.

Alihankintaa ja omia tuotteita

Suunnittelemme, asennamme ja koeponnistamme teollisuuden kaasuverkostot. Rakennamme verkostoja yhteistyössä Oy Linde Gas Ab:n kanssa, eli käytämme teollisuusputkistoasennuksissa AGAn kaasuverkosto-osia.

Lisäksi teemme kaasuverkostoja itsenäisesti. Omissa kaasuverkostoissamme käytämme AGAn laadukkaita kaasuputkistotuotteita, jotka täyttävät tiukemmatkin vaatimukset. Rakennamme teollisuuskaasuverkostoja ruostumattomasta teräsputkesta, kupariputkesta ja teräsputkesta.

Pääasiassa paineilma- ja kaasuverkostoja

Asennamme pääsääntöisesti paineilma- ja kaasuverkostoja. Kaikki valmistamamme verkostot koeponnistetaan ja siitä kirjoitetaan koeponnistuspöytäkirja.
Emme valmista vesiputkia.

Suunnittelusta käyttövalmiiksi

Kun suunnittelet uuden laitteiston rakentamista tai vanhan uudistamista, autamme mielellämme suunnitteluvaiheesta eteenpäin. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä