Yritys

Kaasumatin jalanjäljissä

GasPoint Oy on jyväskyläläinen sammutinhuolto- ja kaasupulloyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1964. Jatkamme toiminnassamme EldRexin ja Kaasumatin perinteitä, eli tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita paloturvallisuuspalveluita ja tuotteita sekä henkilökohtaista palvelua.

Rehellistä peliä

Me GasPointilla arvostamme luotettavuuden, rehellisyyden ja laadukkaan työn jäljen korkealle, minkä vuoksi panostammekin niihin kaikessa toiminnassamme. Me emme mene sieltä mistä aita on matalin – meille on tärkeää, että mistään ei luisteta, vaan kaikki tehdään juuri niin kuin pitääkin!

Tavoitteena hallittu kasvu

Henkilöstömme koostuu kokeneista paloturvallisuus- ja nestekaasutöiden ammattilaisista. Tällä hetkellä GasPoint työllistää 6 henkilöä ja yrityksemme tavoitteena on kasvaa jatkossa hallitusti. Toimimme pääasiassa Keski-Suomessa.

Toimitilat Vasarakadulla

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Jyväskylän Seppälässä, osoitteessa Vasarakatu 21.

Nykyaikaiset työtilamme takaavat, että pystymme vastaamaan ajan haasteisiin ja näin ollen tarjoamaan korkealaatuisia ratkaisuja niin kaasuasennuksissa kuin pienmetallipuolellakin. Matkailuautot sekä -vaunut mahtuvat nyt sisätiloihin, joten kaasulaiteasennukset, -korjaukset sekä -tarkastukset hoituvat entistäkin sujuvammin.

Ja vaikka toimitilamme ovatkin nykyaikaiset ja toimivat, niin tulemme jatkossakin tekemään työt tarvittaessa myös paikan päälle kohteeseen!

Ota yhteyttä